natasha ملکه ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 30 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 334 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: پشت کامپیوتر
ارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 20:11:23 موضوع مطلب:
mozo chie chera hame beman gir midam to kelas zaban dar morede pesara az man miporsan hameja migan man kheili pesar bazam vali bekhoda injor nistesha man ie nafaro bishtar dos nadaram be khatere unam dge sheitoni nemikonam _________________ ملکه ی سرزمین زد بازی
p0uya031 سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 29 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 29 دي ماه ، 1388 17:38:24 موضوع مطلب:
man dashtam tark kardam
shokhi kardam ...dar hale hazer ba 1nafar dostam
vali
ta akhare in hafte chandta dige ham be dostam ezafe mishand _________________ man bargashtam
KALBAZI سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 2 بهمن ماه ، 1388 04:32:48 موضوع مطلب:
سلام بکس ، من تازه عضو شدم . واقعا تعداد تایپیک & عضو ها تو این سایت کمه در صورتی که حقش این نیست و خیلی خیلی بالاست چون بالاخره سایـــــت هوادارای زدبازی کــــبــــیــــره(پسر خاله های کورش ، کورش کبیر)
خوب دیگه زیاد فک زدم اصلا میخواستم بگم من یکی داشتم ای بابا ، چهار سال باهم بودیم و بعد چهار سال اون با یکی دیگه ست . به نظر من تو gf نداشته باشی سنگین تری . آره . دوره GF و خط بکش
moein_universal سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 18 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 15:00:43 موضوع مطلب:
bacheha man aslan to hich siti ta hala comment nazashtam vali chon kheili asabani shodam alan daram minevisam,yeki ye mozo darbare in oskola ke vase zedbazi diss dade ye topic bezare,heyf ke nemikham fosh bedam,vali oskola umadan vase zed bazi diss bedan ke maroof shan,ashghalaye avazi ridan ba in ahang khundaneshoon esmeshun goroohe janjale.zudtar dast be kar shin bacheha khaheshan
rojan_hidden سرباز ارتش زدبازی وضعيت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 51 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 26 اسفند ماه ، 1388 11:29:04 موضوع مطلب:
man ye bf daram be khatere un sheytoonio gozashtam kenar albate bazi vaghta ba doostam tafrihi sare kar mizarim _________________ شب بیدار لالایی تو روز